براي پرورش جوجههاي گوشتي، جوجههاي يكروزه از مرغ مادر گوشتي و جوجهكشيها خريداري شده و سپس به مرغداري منتقل ميشود. به علت پرورش سريع جوجههاي گوشتي كه در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم ميرسند، برنامههاي پرورشي، تغذيهاي و بهداشتي به خصوصي در گلههاي پرورشي صورت ميگيرد به طوري كه پرورش سنتي آن قابل مقايسه با نوع صنعتي آن نيست.
محل مزرعه پرورش طيور بايد به نحوي انتخاب شود كه در اطراف آن تراكم واحدهاي پرورش دام و طيور كم باشد و همچنين با مراكز مرتبطي مانند جوجهكشي، كشتارگاهها، مراكز فراوري ضايعات و پسماندهاي دام و طيور و حتي واحدهاي كشاورزي و خصوصا گلخانهاي كه از فضولات دام و طيور به عنوان كود استفاده ميكنند و ميتوانند موجب انتقال عوامل بيماريزا شوند داراي فاصله مناسب باشند.
۲۴ ساعت قبل از ورود جوجهها به سالن بايد محل تخليه جوجهها گرم شود. دماي مناسب جهت ۴۸ ساعت اول زندگي جوجهها ۳۲ درجه سانتيگراد در ارتفاع ۳۰ سانتيمتري از كف سالن ميباشد. همچنين بايد رطوبت كافي ۵۵ تا ۷۰ درصد نيز طي دوره پرورشي تامين شود. جوجهها هميشه بايد به آب تازه و تميز دسترسي داشته باشند. منبع تأمين آب مصرفي يك مرغداري معمولاً چاه آب، مخزن ذخيره آب و يا در مواردي لولهكشي آب تصفيه شهري ميباشد ولي به هر حال آب بايد در يك منبع و يا تانك بزرگ ذخيره شود. جهت تأمين فشار مناسب آب، تانك آب بايد در محل مرتفعي مستقر گردد. [۶]