آموزش پرورش مرغ از مقدماتی تا پیشرفته

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش مرغ استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش مرغ و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

آموزش پرورش مرغ از مقدماتی تا پیشرفته

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

در 3CD و 1DVD فقط ! 15800 تومان + هدیه!   شماره مجوز: ۲۱۰۲۱۳۵۶۸۷۵۴۲۱۰۲۴۱۶۵

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید
 

ساخت وبلاگ | ساخت سایت

تاريخ : ۳۰ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

آموزش تولك بردن مرغ مادر گوشتي

چكيده:
هدف از تولك بردن،نگهداري بيشتر گله به علت صرفه جويي درهزينه پرورش و نيز تنظيم توليد براي عرضه جوجه در زمان مناسب است.برنامه تولك همچنين منجربه افزايش كيفيت تخم مرغهاي توليد شده،
افزايش 3تا5 گرمي وزن جوجه هاي سيكل دوم نسبت به سيكل اول توليد خواهد شد.دركليه روشهاي تولك لازم است 30 تا 31درصد از وزن بدن مرغها كاسته شود،خوصا چربي هاي اطراف دسگاه تناسلي جهت توليد مجدد از بين برود.هرچه طول مدت ترك توليد واستراحت گله بيشترباشدعملكردآن درسيكل دوم بهتراست.بهترين حالت تولك زماني رخ ميدهدكه8هفته پس از شروع برنامه گرسنگي توليد گله به مرز5درصد برسد.بايد درنظرداشت كه افزايش سن گله،عملكرد سيكل دوم را كاهش ميدهد و لذامناسبترين برايتولك بردن گله حدود 55هفتگي ميباشد،ضمن اينكه تولك بردن گله بيش از 65هفتگي توصيه نمي شود.


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

آموزش كنترل رطوبت در سالنهاي پرورش طيور

كنترل رطوبت در سالنهاي پرورش طيور اهميت زيادي دارد زيرا اگر رطوبت سالن كاهش پيدا كند باعث افزايش گرد وخاك در سالن مي شود و همچنين اگر رطوبت افزايش پيدا كند باعث رشد ميكروب ها ، كاهش توانايي دفع حرارت حيوان ، كاهش ظرفيت تنفس طيور و در كل ناراحتي حيوان مي شود در سالن هاي مرغداري معمولا مشكل كمبود رطوبت پيش نمي آيد در صورتي كه چنين مشكلي وجود داشته باشد با آب پاشي كردن و يا تبخير آب با دستگاه هاي مه پاش مي توان رطوبت را بالا برد اما معمولا مشكل بالا بودن رطوبت وجود دارد رطوبت مناسب هواي سالن به دماي هوا و شرايط پرنده بستگي دارد يعني در حدود 60 تا 70 درصد ، رطوبت مناسب بستر براي جوجه هاي در حال رشد 20 تا 40 و براي پرندگان بالغ 10 تا 30 درصد است توانايي نگهداري بخار آب رطوبت هوا در دماهاي مختلف متفاوت است و هرچه دماي هوا بالاتر باشد اين توانايي بيشتر خواهد شد .


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

 اصول تهويه موفق مرغداري در زمستان

اصول تهويه موفق مرغداري‌ها در طي زمستان نسبت به تابستان بسيار متفاوت است.  تحت شرايط محيطي گرم، حداكثر  جريان هوا به طور معمول لازم است تا به صورت مستقيم پرندگان را خنك گرداند. تهويه توسط ترموستات يا كنترل‌كننده‌ها برطبق درجه حرارت مرغداري تنظيم مي‌شود. زمانيكه هوا سرد است، از تماس هواي سرد بيرون با پرنده بايد جلوگيري شود. به  علاوه براي كاهش هزينه‌هاي گرمايي، فن‌ها به ميران حداقل استفاده مي‌شوند. گرم نگه داشتن پرندگان به ميزان كافي با هواي سالم با كيفيت، هدف اوليه  تهويه در هواي سرد است. تهويه در زمستان همچنين هدفي براي كاهش رطوبت از مرغداري براي حفظ شرايط بستر مناسب است. در هواي خيلي سرد حداقل تهويه فن‌ها بايد توسط يك تايمر براي اطمينان از تهويه كافي براي حفظ كيفيت هوا و حذف رطوبت صورت گيرد. در زير خلاصه برخي از نكات كليدي تهويه موفق مرغداري‌هاي گوشتي در زمستان با تكيه بر تجارب مرغداري‌هاي صنعتي و يافته‌هاي تحقيقات دانشگاهي آمده است.


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

زمان مناسب تخليه جوجه 

جوجه هاي تفريخ شده قوي و مناسب پرورش، يك فاكتور كليدي در افزايش عملكرد جوجه هاي گوشتي مي باشد. به جهت افزايش احتمال توليد جوجه هاي قوي ، يك مديريت خوب كارخانه جوجه كشي حياتي مي باشد. يكي از تكنيك هاي مديريتي روش Hatch Window مي باشد.

Hatch Window تحقيقي به جهت بررسي تعداد جوجه هاي تفريخ شده بعد از عمليات انتقال تخم مرغ ها از ستر به هچر مي باشد. اگر تخم مرغ ها خيلي زود تفريخ شوند، جوجه ها در معرض مشكلي به نام دهيدراتاسيون (كم شدن آب بدن) قرار مي گيرند. دهيدراتاسيون جوجه ها در اوايل مي تواند منجر به افزايش تلفات در روز هاي 7 و 14 و يا عملكرد ضعيف جوجه هاي گوشتي شود. اگر جوجه ها خيلي دير هچ شوند، نتيجه آن قابليت جوجه درآوري پايين، مشكلات كيفي جوجه ها، افزايش تخم مرغ هاي نوك زده و تخم مرغ هاي هچ نشده با جنين زنده مي باشد.


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

سالن هاي مرغ تخمگذار

مقدمه :هزينه كمتر توليد بيشتر بحث اصلي اقتصاد است يعني از نظر اقتصادي كاري بصرفه است كه با كمــترين هــــزينه بيشترين توليد را داشته باشد . در مورد دام و طيوراين مسئله مهمتر است چون مسئله بازار، روشهاي مختلف نگهداري ، استرسها ، بيماريها ، تغذيه ، مكان نگهداري و... مطرح است . چون مرغ تخمگذار حساس است بايد مكان نگــــهداري آن مناسب باشد يعني از نظر تهويه ، حرارت ، دستـــــرسي به دان وآب ، بهداشت و...كمترين مشكل را داشته باشــــــــــد تا استرسها باعث كاهش توليد نشوند.


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

عوامل موثر بر توليد خوب تخم مرغ توسط مرغ هاي تخم گذار

بسته به نژاد وفصل شروع توليد تخم مرغ در طيور تخمگذار از 18-22 هفتگي آغاز مي گردد وسيكل تخمگذاري 12 ماه طول مي كشد 6-8 هفته بعداز شروع توليد گله به پيك 90 درصدي مي رسد توليد گله بعد از 12 ماه به 65 درصد خواهد رسيد در طول تغييرات مرحله توليد و كاهش تدريجي تغييراتي دروزن تخم مرغ نير حاصل ميگردد هرآنچه كه بتواند برتوليدگله تاثيربگذارد بايستي موردبررسي قرار گيرد مطالعه سابقه گله نيز در اين امر مهم است مصرف غذا كيفيت وكميت مصرف آب شدت و مدت روشنايي ، آلودگي هاي انگلي ، بيماري ها ، مديريت و فاكتورهاي محيطي ، همگي بر توليد يك گله موثر مي باشند .


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

تاريخ : ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : مرغداري

اثرات پودر سير و اهميت مصرف آن در تغذيه جوجه هاي گوشتي و مرغ هاي تخمگذار

 مقدمه :

سير گياهي است دو ساله با پيازي مركب از پيازچه و ساقهٔ راست كه در انتهايي آن گلي چتري كه شامل چندين پيازچه است ، قرار دارد. اين گياه از قديم الايام به عنوان يكي از گياهان مهم دارويي وچاشني غذايي كشت مي شده است. نام علمي آن Allium sativum است و به آن Garlic هم مي گويند. آليسن[1] ماده مؤثر موجود در سير مي باشد كه به مقدار ناچيزي از دستگاه گوارش جذب مي شود .امروزه در سراسر جهان به عنوان يكي از گياهان دارويي مشهور به كار برده مي شود. تا سال ۱۹۹۶ ، حداقل ۱۸۰۸ مورد مطالعهٔ علمي از جنبه هاي مختلف شيميايي ، فارماكولوژي ، باليني و اپيدميولوژيكي بر روي سير انجام شده است. مطالعات فارماكولوژي و باليني بر روي سير در زمينهاثرات ضد ميكروبي ، اثرات ضد سرطان ، كاهش ميزان قند خون ، تحريك سيستم ايمني ، اثرات ضد التهابي و آنتي اكسيداني انجام شده اند. در حوزهٔ اثرات قلبي ـ عروقي سير مطالعات انجام شده شامل بررسي ميزان چربي هاي خون ، انعقاد و جريان خون ، تجمع پلاكتي و آتروسكلروز بوده است. بيشترين مطالعات بر روي سير در زمينه اثرات آن در تنظيم چربي هاي سرمي بوده است .


برچسب‌ها: ،


برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید
نظرات (0)

[ ۱ ][ ۲ ]